071 5 14 15 16
Wij zijn gesloten

Werken bij ons


Studeer jij rechten en wil jij bij ons komen werken als juridisch adviseur? Solliciteer dan door onderstaande formulieren in te vullen. De Leidse Rechtswinkel neemt drie keer per jaar, tijdens een sollicitatieperiode, medewerkers aan. Na deze periode zul je zo snel mogelijk per e-mail horen of je op gesprek mag komen bij een van onze afdelingen.

Sollicitatie formulier

 

Momenteel kun je weer solliciteren voor een functie als juridisch adviseur bij de Leidse Rechtswinkel. Dit kan tot en met vrijdag 8 februari.

 

Solliciteren kan voor de volgende afdelingen:
– Arbeidsrecht
– Belastingrecht
– Consumentenrecht
– Immigratierecht
– Personen- & familierecht
– Strafrecht & burgerlijk procesrecht
– Wonen & Overheid

 

Stuur ons via het onderstaande sollicitatieformulier jouw cv, cijferlijst, een motivatiebrief en een pasfoto. Daarna zullen wij jou zo snel mogelijk laten weten of je op gesprek mag komen om te solliciteren.
Voor een geldige sollicitatie moet de sollicitant zijn of haar propedeuse rechtsgeleerdheid reeds hebben behaald en een officiƫle cijferlijst van het OIC opsturen.

 

Geef in jouw motivatiebrief duidelijk en gemotiveerd aan naar welke twee afdelingen jouw voorkeur uitgaat.

 

Let op: de bevestigingsmail van het insturen van een sollicitatieformulier komt bij sollicitanten vaak terecht bij ongewenste berichten. Indien deze niet ontvangen is, neem dan contact met ons op.

 


Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure?

Stuur dan een e-mail naar bestuur@leidserechtswinkel.nl. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.