Wij zijn gesloten

Partners


Zonder de volgende partners kan De Leidse Rechtswinkel niet bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle ondersteuners. Onze dank is groot.

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met hun complete dienstverlening bieden zij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Zij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies.

Catch Legal is een juridisch kantoor gespecialiseerd in het bestuurs- en omgevingsrecht. Dit kantoor staat particulieren, bedrijven en overheden bij met zowel juridisch advies als in gerechtelijke procedures.

It’s Time.

De cliënten van Allen & Overy komen bij hen met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Zij vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Hun mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. De cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl.

It’s Time to find where you belong.

Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation is een full-service advocatenkantoor in Den Haag. Zij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen ze als dat nodig is. Maar vooral lossen zij juridische conflicten op. Liefst in een vroeg stadium, zodat ze zaken vóór zijn en verdere problemen voorkomen. Delissen Martens biedt (inter)nationale juridische diensten aan bedrijven en particulieren. Voor meer informatie ziewww.delissenmartens.nl.

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën, nieuwe verhoudingen, nieuwe mogelijkheden. En dus: nieuwe uitdagingen, ook op juridisch gebied. De Clercq zit er daarom bovenop en kijkt vér vooruit, voorbij uw horizon. Ze signaleren knelpunten en analyseren mogelijke oplossingen. Zo banen ze voor u de weg om mee te veranderen, kansen te pakken en door te groeien. Kijk voor meer info op de website en Instagram.

SKE advocaten is gespecialiseerd in het sanctie- en strafrecht. Wij adviseren personen, zorginstellingen en bedrijven in procedures waarin handhavend wordt opgetreden. Ook advies aan (lokale) overheden hoort tot de praktijk van SKE advocaten.

Specialismen van het kantoor zijn bijzonder strafrecht, medisch straf- en tuchtrecht en financiële toezichtwetgeving. Voor studenten maken wij bezwaar tegen een negatief bindend studieadvies. Op basis van een vrijblijvend gesprek geven wij inzicht in iemands juridische positie, de mogelijke (proces) strategieën en de bijbehorende kosten.

Sponsoren en zakelijk contact

Wilt u sponsor worden van de Leidse Rechtswinkel? Heeft u een vraag over een samenwerking of zoekt u zakelijk contact? Neemt u dan contact met ons op via bestuur@leidserechtswinkel.nl .