071 5 14 15 16
Wij zijn gesloten

Sponsoren


Zonder de volgende sponsoren en subsidiënten kan De Leidse Rechtswinkel niet bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle ondersteuners. Onze dank is groot.

Simmons & Simmons Amsterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren in 19 verschillende landen. Het Amsterdamse kantoor is gevestigd aan de Zuidas waar wij samenwerken in kleine teams, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf snel ontwikkelt. Onze collega’s zijn echte teamplayers en er heerst een open en ambitieuze werksfeer.

Greenberg Traurig, LLP is een internationaal advocatenkantoor en telt 38 vestigingen en ruim 2.000 advocaten wereldwijd. Het Amsterdamse kantoor was de eerste vestiging van GT buiten de VS en bevindt zich middenin het centrum van Amsterdam.

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met onze complete dienstverlening bieden wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Wij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies.

Sponsoren en zakelijk contact

Wilt u sponsor worden van de Leidse Rechtswinkel? Heeft u een vraag over een samenwerking of zoekt u zakelijk contact? Neemt u dan contact met ons op via bestuur@leidserechtswinkel.nl .