071 5 14 15 16
Wij zijn gesloten

Sponsoren


Zonder de volgende sponsoren en subsidiënten kan De Leidse Rechtswinkel niet bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle ondersteuners. Onze dank is groot.

Allen & Overy LLP is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in 44 steden in 30 landen over de hele wereld. Bij Allen & Overy werken ongeveer 5358 medewerkers, waaronder 530 partners.

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met onze complete dienstverlening bieden wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Wij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies.

Bij Stibbe werken circa 350 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan?

Bij stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al meer dan 100 jaar, sinds de oprichting aan het rokin in Amsterdam.

Houthoff is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties.

Heeft u eigenlijk nog een vraag? Bijvoorbeeld over een ander onderwerp of andere tijdsperiode? Dan vragen wij u een nieuwe afspraak op het juridisch spreekuur te maken. Zo kunnen wij ons tijdens iedere afspraak volledig richten op uw vraagstuk, zonder bijzaken.

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice kantoor. Wereldwijd telt GT ruim 1900 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

GT Amsterdam is de thuisbasis van een team van ervaren advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. Zij is een geïntegreerd onderdeel van GT, dat vanuit een wereldwijd netwerk van juridische professionals hoogwaardige juridische dienstverlening levert aan clienten die nationaal dan wel internationaal actief zijn.

Heeft een vraag over een juridische kwestie?

Maak dan een telefonische afspraak op 071 5 14 15 16.
Of kijk of uw vraag hier al bijstaat.