Wij zijn gesloten

Partners


Zonder de volgende partners kan De Leidse Rechtswinkel niet bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle ondersteuners. Onze dank is groot.

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met hun complete dienstverlening bieden zij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Zij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies.

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Bekijk voor meer informatie: cms.law

Ons kantoor in Amsterdam adviseert klanten over enkele van de belangrijkste transacties in Europa, waaronder het adviseren van APG Asset Management over de nieuw gevormde joint venture met Koninklijke KPN N.V. voor de uitrol van glasvezel, Unilever over de verkoop van haar Bertolli-merkpastasauzen, pesto en mayonaise activiteiten in Continentaal Europa aan Enrico-Glasbest en Ergon Capital bij de verkoop van Keesing Media Group aan BC Partners.

Bekijk voor meer informatie: bakermckenzie.com

It’s Time.

De cliënten van Allen & Overy komen bij hen met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. Zij vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Hun mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. De cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op werkenbijallenovery.nl.

It’s Time to find where you belong.

SKE advocaten is gespecialiseerd in het sanctie- en strafrecht. Wij adviseren personen, zorginstellingen en bedrijven in procedures waarin handhavend wordt opgetreden. Ook advies aan (lokale) overheden hoort tot de praktijk van SKE advocaten.

Specialismen van het kantoor zijn bijzonder strafrecht, medisch straf- en tuchtrecht en financiële toezichtwetgeving. Voor studenten maken wij bezwaar tegen een negatief bindend studieadvies. Op basis van een vrijblijvend gesprek geven wij inzicht in iemands juridische positie, de mogelijke (proces) strategieën en de bijbehorende kosten.

Sponsoren en zakelijk contact

Wilt u sponsor worden van de Leidse Rechtswinkel? Heeft u een vraag over een samenwerking of zoekt u zakelijk contact? Neemt u dan contact met ons op via bestuur@leidserechtswinkel.nl .