Wij zijn gesloten

Partners


Zonder de volgende partners kan De Leidse Rechtswinkel niet bestaan. Hieronder vindt u een overzicht van alle ondersteuners. Onze dank is groot.

Bunnig & Partners is een accountantskantoor dat deskundigheid koppelt aan persoonlijke aandacht. Met hun complete dienstverlening bieden zij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw onderneming. Financieel en administratief. Zij ondersteunen uw bedrijf met deskundig advies.

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland werken circa 150 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Ons kantoor mag groot zijn, maar grootspraak is ons vreemd. Wij zijn altijd nuchter gebleven want we weten wat ons te doen staat: onze cliënten helpen, met veelal complexe vraagstukken. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen we ook voor jou.

Bekijk voor meer informatie: cms.law

Logo De Clercq

Ons verhaal – het verhaal van De Clercq – gaat over ondernemers die kansen willen grijpen en willen groeien. Over overheden die streven naar een optimale uitvoering van hun publieke taak. Over ondernemingsraden die hun leden constructief willen vertegenwoordigen. En over particulieren die behoefte hebben aan juridische bijstand of notariële dienstverlening.

De Clercq heeft zich gespecialiseerd in een select aantal rechtsgebieden en in specifieke markten. Binnen deze specialismen volgen onze medewerkers de ontwikkelingen op de voet, analyseren zij de impact en worden er nieuwe inventieve juridische oplossingen ontwikkeld.

Bekijk voor meer informatie: declercq.com

Baker McKenzie logo

Met onze 75 kantoren in 45 landen is Baker McKenzie één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren. Binnen ons kantoor in Amsterdam hebben wij ongeveer 200 advocaten, fiscalisten en notarissen werken, wij beschikken dus over een full service praktijk. Tijdens je werk schakel je continue met je collega’s uit het buitenland en werk je aan grensoverschrijdende zaken voor grote cliënten en multinationals. Binnen ons kantoor in Amsterdam hangt er een informele sfeer waarbij er veel ruimte is voor sociale, sportieve en verdiepende activiteiten. Kom langs om deze sfeer te proeven en ontmoet Baker tijdens een stage!

Bekijk voor meer informatie: werkenbijbaker.nl

Allen & Overy logo

Allen & Overy is een van ’s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ons werk haalt de kranten, we vinden nieuwe oplossingen en creëren precedenten. We zijn ambitieus, inclusief en creatief, en omarmen nieuwe manieren van denken. Daarom zijn we al zes keer uitgeroepen tot meest innovatieve advocatenkantoor in Europa. We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk met 44 kantoren in 31 landen. Hierdoor kunnen we onze cliënten de hele wereld mee over nemen: in ruim de helft van onze zaken zijn drie of meer jurisdicties betrokken. Het komt regelmatig voor dat we vanuit Amsterdam procedures en teams over de hele wereld aansturen.

Bekijk voor meer informatie: werkenbijallenovery.nl

SKE advocaten is gespecialiseerd in het sanctie- en strafrecht. Wij adviseren personen, zorginstellingen en bedrijven in procedures waarin handhavend wordt opgetreden. Ook advies aan (lokale) overheden hoort tot de praktijk van SKE advocaten.

Specialismen van het kantoor zijn bijzonder strafrecht, medisch straf- en tuchtrecht en financiële toezichtwetgeving. Voor studenten maken wij bezwaar tegen een negatief bindend studieadvies. Op basis van een vrijblijvend gesprek geven wij inzicht in iemands juridische positie, de mogelijke (proces) strategieën en de bijbehorende kosten.

Bekijk voor meer informatie: ske-advocaten.nl

Sponsoren en zakelijk contact

Wilt u sponsor worden van de Leidse Rechtswinkel? Heeft u een vraag over een samenwerking of zoekt u zakelijk contact? Neemt u dan contact met ons op via bestuur@leidserechtswinkel.nl .